Warning: Use of undefined constant VLOG - assumed 'VLOG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /projects/tjeerdsma_43/public_html/index_parts/part.16.agenda.php on line 9
Huisschilderwerk - Tjeerdsma Jachtschilder
 

Huisschilderwerk

Op zoek naar een kwalitatief en betrouwbare schilder, dan bent u bij ons op het juiste adres. Naast het verven van jachten is ook het schilderen van woningen en bedrijfspanden een onderdeel van ons werk.

  • Binnen en buitenschilderwerk
  • Behangen en alle soorten beglazing

Door het gebruik van kwalitatief de beste verven en vakkundig onderhoud kiest u voor de beste bescherming van uw huis of bedrijfspand waar u jarenlang plezier van zult hebben. Samen met u willen wij uw woning of bedrijfspand in goede conditie brengen en houden. Bovendien levert kwaliteitsschilderwerk een flinke meerwaarde op bij verkoop van uw woning.

Goed en regelmatig onderhoud is zeker op langere termijn financieel aantrekkelijker. Mochten er kozijnen of andere houtconstructies zijn aangetast dan zijn deze in de meeste gevallen nog heel goed te herstellen met het Window Care Systeem, zodat na reparatie geen verschil zichtbaar is. Daarom adviseren wij u om regelmatig inspecties en kleine onderhoudsbeurten te laten uitvoeren. Bovendien komt jaarlijks reinigen van uw buitenschilderwerk de levensduur van het verfsysteem ten goede.

Graag staan wij voor u klaar met een passend advies en kunt u vrijblijvend een offerte opvragen. Indien u besluit om zelf het werk uit te voeren kunnen wij desgewenst voor de juiste materialen zorgen.